Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Οι μουσικές Παρασκευές ξεκινούν σήμερα και κάθε εβδομάδα στο Χουδέτσι

Άλλο ένα καλοκαίρι χτυπά στο ρυθμό όσων θα συμβούν στο μουσικό εργασήριο "Λαβύρινθος". Το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων που θα διαρκέσουν μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, έχει ήδη ανακοινωθεί και μπορείτε να το δείτε εδώ.
 Ένα από τα εβδομαδιαία μας ραντεβού με το "Λαβύρινθο" είναι οι Μουσικές Παρασκευές, που αρχίζουν σήμερα στις 21:30 στον κήπο, στο Χουδέτσι. Η είσοδος είναι ελεύθερη. 
Απόψε λοιπόν ξεκινούν με τους εξής:

Efren Lopez Sanz, Μiriam Encinas Lafitte, Κέλυ Θωμά, Ross Daly
και ο Γιώργος Μανωλάκης με τους μαθητές του Παναγιώτη Καπιζιώνη (μπαγλαμά , μπουζούκι) και Χριστόφορο Παπανικολάου (κιθάρα)

 
"Οι Μουσικές Παρασκευές στο Μουσικό Εργαστήρι ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ δεν είναι απλά μουσικές εκδηλώσεις.
Η λογική τους, ξεπερνά τη παρουσίαση μουσικών έργων και δημιουργιών των μουσικών, που φιλοξενούνται στη μουσική σκηνή του Κήπου μας.
Οι Μουσικές Παρασκευές μεταφέρουν την ατμόσφαιρα της πραγματικής διάστασης του Μουσικού Εργαστηρίου ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ.
Κάθε Μουσική Παρασκευή «χτίζεται» στη διάρκεια μιας βδομάδας που οι συγκεκριμένοι μουσικοί εμβαθύνουν, αναλύουν, διδάσκουν, γνωρίζουν, δοκιμάζουν τα όρια και την επαφή τους με τα όργανα και τις μουσικές παραδόσεις που πραγματεύονται.
Με τους μαθητές τους λίγα μόλις μέτρα μακριά, τον φιλόξενο μας κήπο φωτισμένο και πριν ολοκληρώσουν το μουσικό τους σεμινάριο, σπουδαίοι μουσικοί παγκόσμιας αναγνώρισης προσφέρουν σε όλους την ευκαιρία να γεμίσουν με " μουσικές του Κόσμου" 11 όμορφα καλοκαιρινά βράδια Παρασκευής."


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου