αρχική

το θέμα

Τι συμβαίνει με αυτό το ράφι αριστερά;

Ο Νοέμβριος μπήκε για τα καλά και ξεκινάμε σήμερα την πορεία προς τη συνολική λειτουργία και παρουσίαση για "Το παντοπωλείο στο Πλουμί" , για το πιο δύσκολο από τα εγχειρήματα που έχουμε επιχειρήσει μέχρι τώρα, όπως έχουμε εξηγήσει εδώ.

Ενημερώνουμε ότι ο μήνας αυτός θα είναι εκτός των άλλων ένας μήνας σταδιακής ολοκλήρωσης του παντοπωλείου, των τμημάτων  και των περιεχομένων, με αποκορύφωμα την τελική του δημοσίευση κάπου στο τέλος του και την εφαρμογή σε πλήρη λειτουργία.

project


Το "Περιοδικό", αποτελεί μέρος του "Πλουμί: το project".
Δείτε εδώ λοιπόν τα περιεχόμενά του χωρισμένα και σχετικά ανά τμήμα του project:


παρουσιάσεις   

Lunar: Ένας κόσμος από διαρκείς ανακαλύψεις


 γράφει ο ακροβάτης
Η αλήθεια είναι ότι διαβάζοντας κανείς το παραπάνω, όπως και όλο το σχετικό σημείωμα, στο εσωτερικό ενός δίσκου, είτε έχει τον έχει ήδη ακούσει,  είτε τον έχει ακούσει αποσπασματικά, προϊδεάζεται για κάτι διαφορετικό από ένα απλό δισκογραφικό ή γενικώς μουσικό δημιούργημα, και νοιώθει την ανάγκη να τον ακούσει, είτε ξανά, είτε για πρώτη φορά, με μεγαλύτερη προσοχή.

agenda

Ντουέτα,ζωγραφιές και συντροφιές, αυτή την Τρίτη

Ο Δεκέμβρης συνεχίζεται με ένα ακόμα από τα πολλά ραντεβού του.
Ο Γιώργος Σταυράκης και ο Αλέξανδρος Κεντρής, με την κιθάρα και το μπουζούκι αντίστοιχα, την ερμηνεία και το ταλέντο τους , έρχονται αυτή την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, στις 21:00, σε μία βραδιά με εκλεκτά ντουέτα,ζωγραφιές και συντροφιές στο Συνεταιριστικό καφενείο παντοπωλείο "Πλουμί", και συναντούν εμάς, όλα όσα συμβαίνουν στο χώρο, καθώς και όλους εσάς.


πολυμέσα

Το κρητικό κουαρτέτο (acoustic set) στη Βασιλική Αγίου ΜάρκουΣτα πλαισια της έκθεσης της συλλογής μουσικών οργάνων από όλον τον κόσμο του Ross Daly, το Κρητικό Κουαρτέτο έδωσε μια πάράσταση μιας ώρας στο ιστορικό μνημείο. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα μια μικρή σύμπραξη με ιδιαίερους προσκεκλημένους το Ross Daly και το Βασίλη Σταυρακάκη. Όλα τα παραπάνω συνέβησαν την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017. Το Κρητικό κουαρτέτο αποτελείται από το Στελιο Πετράκη, τον Αντώνη Σταυρακάκη, το Γιώρο Σταυρακάκη και τον το Θανάση Μαυρόκωστα.


δείτε τη συνέχεια